Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού,
Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας μας και ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη πλοήγηση.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Αποτελέσματα Αγώνων Σαββατοκύριακου όλων των τμημάτων μας


Πλούσιο Σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδι, διασκέδαση, γκολ και φυσικά μοναδικές στιγμές χαράς για τους μικρούς μας φίλους.


Τα μεγάλα τμήματα της ακαδημίας μας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε δύο πολύ δυνατά τμήματα. Από την άλλη το Προ-Παιδικό που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Ηλιούπολης σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, όπου παλεύοντας με την ατυχία κατάφερε μόνο να μειώσει το σκορ και να αγγίξει την ισοπαλία.
Με την ατυχία πάλεψε και το Junior του κου Κουκουλίδη αφού σε σύνολο 15 τελικών προσπαθειών δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να κερδίσει ένα ομολογουμένως δικό του παιχνίδι. Η τύχη όμως χαμογέλασε στο Junior του κου Κεραμιδά και στο Προ-Παιδικό του κου Πάπριτσα, όπου οι ποδοσφαιριστές του δε σταματούσαν να κάνουν γκολ σε κάθε τους προσπάθεια, χάνοντας το μέτρημα των τελικών φάσεων. Πολλές φάσεις και γκολ είχαμε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Pro-Junior του κου Τουλουπίδη, όπου τα 11 γκολ του αγώνα δηλώνουν ότι έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.
Στα μικρότερα τμήματα του κου Κυριαζίδη, οι λιλιπούτειοι αθλητές μόνο χαμόγελα προσφέρουν αφού διασκεδάζουν κάθε τους στιγμή μέσα στο γήπεδο και χαίρονται το παιχνίδι παίζοντας αναμφίβολα ωραίο ποδόσφαιρο. 
Τέλος, οι βετεράνοι μας αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ δεν κατάφεραν να κερδίσουν την σαφώς ανώτερη Θέρμη, όπου παρόλα αυτά κατάφεραν να παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο με τον προπονητή κο Δάκο να δηλώνει ευχαριστημένος με την απόδοση και τη προσπάθεια των παικτών του.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου