Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού,
Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας μας και ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη πλοήγηση.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


Δυναμικό Σαββατοκύριακο για την ακαδημία του Έσπερου Τερψιθέας . Όλα τα τμήματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό, με τους μικρούς μας φίλους να δείχνουν ότι διασκεδάζουν παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Πολλά γκολ και συναρπαστικό θέαμα από όλα τα τμήματα

Τα Babini σε αγώνα με την Νέα Πολιτεία φάνηκαν ασταμάτητα αφού το ευρύ 10-2 δείχνει την σαφή βελτίωση των μικρών αθλητών. Το δεύτερο τμήμα του κου Κυριαζίδη, το Pro-Junior 2 δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Ερμή, παρόλα αυτά προσπάθησε πολύ και έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης, με το τελικό 5-9 να φαίνεται σχετικά πλασματικό σκορ.

Από την άλλη τα τρία αγωνιστικά τμήματα είχαν κι αυτά πολύ δυνατά παιχνίδια. Το Pro-Junior 1 του κου Τουλουπίδη αντιμετώπισε τη Νίκη Ευκαρπίας στο νέο μίνι-πρωτάθλημα 9x9 του Πρωτέα, όπου το μεγάλο γήπεδο δεν έδειξε να φοβίζει τους μικρούς μας. Σε ένα καθαρό μονόλογο καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με συνεχή πίεση, τα 7άρια του Έσπερου κέρδισαν με 3-0 και έφυγαν απόλυτα ευχαριστημένα. Από την άλλη, οι μαχητές του κου Κουκουλίδη αντιμετώπισαν έναν σκληρό αντίπαλο. Τα 5άρια του Πρωτέα, που αποτελούν σαφώς το μέλλον τους συλλόγου δεν χαρίστηκαν και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους πιέζοντας συνεχώς τον πολύ καλό αμυντικά Έσπερο. Ο προπονητής της ομάδας, έχοντας σημαντικές ελλείψεις, δεν έδωσε χώρο στον Πρωτέα με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σχεδόν όλες τις επιθέσεις με επιτυχία. Το τελικό 0-4 θεωρείται δίκαιο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και να ανανεώνουν για τη ρεβάνς. Τέλος, το Προ-Παιδικό 1 έχοντας στον πάγκο τους κους Κουκουλίδη και Τουλουπίδη, αντιμετώπισε τον Ερμή σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, αφού ο Έσπερος προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε δύο φορές. Το τελικό 2-2 δηλώνει την πολύ καλή ποιότητα και των δύο ομάδων, με τον Έσπερο να δέχεται τα συγχαρητήρια στο τέλος από γονείς και των δύο ομάδων.

Βετεράνοι εν δράση
Οι Βετεράνοι μας, έχοντας στην αποστολή περισσότερους από 18 ποδοσφαιριστές αντιμετώπισε εκτός έδρας τους Ακρίτες Συκεών στο γήπεδο του Αγ. Παύλου. Το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ξεκούραστο στην αρχή, όμως στη συνέχεια κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Το γρήγορο 0-2 με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο Ιωσηφίδη, κατάφεραν να φέρουν στα ίσια οι Ακρίτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Δάκος, έκανε σημαντικές αλλαγές ενισχύοντας το κέντρο και τις πλευρές, ενώ φρόντισε να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή με αλλαγές ουσίας. Έτσι λοιπόν η αλλαγή του Κάγιο Λεωνίδα στο 55 επανέφερε τις ισορροπίες με τον τελικό 2-6 να φέρνει τον Έσπερο σε τροχιά πρωταθλητισμού πια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου