Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού,
Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας μας και ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη πλοήγηση.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Κάθε φέτος και καλύτερα! ! !


Είναι γεγονός ότι ο Έσπερος Τερψιθέας, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις, προσπαθεί κάθε χρόνο να βελτιώνει τις υπηρεσίες του και να ζεσταίνει ακόμη πιο πολύ την οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ακαδημία!

Ας δούμε μερικές στιγμές από την περσινή χρονιά με ευχή μας να έχουμε τέτοιες και καλύτερες στιγμές και φέτος...

1. Σε μία κατάμεστη αίθουσα και με καταπληκτικούς ομιλητές, πραγματοποιήθηκε η 5η Αθλητιατρική Ημερίδα "Παιδί και Αθλητισμός", που διοργανώνει με επιτυχία ο Έσπερος Τερψιθέας.

2. Το ταξίδι στην Ξάνθη μόνο συναρπαστικές αναμνήσεις μπορεί να μας αφήσει, αφού το διασκέδασαν με την ψυχή τους τόσο τα μικρά, όσο και τα "μεγάλα" παιδιά!!!



3. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις τα παιδιά να χαμογελούν, να διασκεδάζουν την κάθε στιγμή τους, και όλα αυτά υπό τις οδηγίες (πρώτα απ'όλα) ενός καλού ανθρώπου και παιδαγωγού! 

4. Και να μη ξεχνάμε τα διάφορα πάρτυ που έλαβαν χώρα στον Έσπερο και σε γειτονικά μαγαζιά, άλλοτε με αφορμή, κι άλλοτε χωρίς. Γιατί εμείς στον Έσπερο κερδίζουμε χαμόγελα κάθε μέρα, και έτσι γεμίζουν οι μπαταρίες μας!!!



5. Τελευταίο αφήνουμε αυτό για το οποίο γινόμαστε δακτυλοδεικτούμενοι. Αυτό που πολλοί ζηλεύουν και θέλουν να χαλάσουν. Αυτό για το οποίο είμαστε περήφανοι εμείς, που αγαπάμε τον υγιή αθλητισμό. Αυτό που δημιουργήσατε εσείς, οι δικοί μας άνθρωποι.
Ευχαριστούμε φίλε Γονέα! ! !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου