Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού,
Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας μας και ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη πλοήγηση.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΈΣΠΕΡΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ 2015-2016. Νιώσε κι εσύ τον σφυγμό μας!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Έσπερος Τερψιθέας. Οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας βρίσκονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και υποδέχονται νέους και παλιούς αθλητές με τους οποίους συζητούν και προετοιμάζουν την ένταξή τους στα τμήματα.

Ο Έσπερος Τερψιθέας για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 έχει δημιουργήσει νέες υπηρεσίες για την καλύτερη άθληση των νεαρών αθλητών, ενώ συνεργάζεται με τους καλύτερους συμβούλους στον τομέα της ιατρικής και ψυχολογίας.

Τα τμήματα

Φέτος θα λειτουργήσουν 11 τμήματα ανά ηλικιακή κατηγορία τα οποία θα συμμετέχουν σε διάφορα πρωταθλήματα του Νομού Θεσσαλονίκης. Σας παρουσιάζουμε τα τμήματα:
Babini
Pro-Junior 07-08
Pro-Junior 07
Junior 06
Junior 05-06
Προ-Παιδικό 03
Προ-Παιδικό 03-04
Παιδικό 01-02
Παιδικό 00
Νέοι 99-00

Ατομικές Προπονήσεις Ποδοσφαιριστών
Μία νέα υπηρεσία του Έσπερου είναι και το τμήμα ατομικών προπονήσεων με υπεύθυνο τον πολύπειρο προπονητή ποδοσφαίρου Μπάμπη Δάκο , ο οποίος θα φροντίζει για την ατομική βελτίωση των νεαρών και φιλόδοξων αθλητών. Επίσης, έχει αναλάβει και το δύσκολο έργο της σωματικής και μυικής βελτίωσης με βάρη.

Ατομικές Προπονήσεις Τερματοφυλάκων

Το πιο απαιτητικό και ιδιαίτερο αγωνιστικό κομμάτι είναι αυτό της ατομικής βελτίωσης των τερματοφυλάκων. Για αυτό και η συνεργασία με τη Σχολή Ατομικών Προπονήσεων "Elite" αποτελεί μία σπουδαία πρωτοβουλία των υπευθύνων, καθώς εμπιστεύονται αυτό το δύσκολο έργο στα έμπειρα χέρια του Νίκου Τουλουπίδη, με σύγχρονα προγράμματα και απαιτητικά τεστ για τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Οι προπονητές
Όταν ανεβάζεις το επίπεδο των υπηρεσιών σου, απαιτείται και το σωστό προσωπικό, που θα υλοποιήσει τους στόχους σου! Για αυτό το λόγο και έχουν επιλεγεί προπονητές και γυμναστές με εμπειρία, όρεξη για δουλειά και φυσικά παιδαγωγικές γνώσεις. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους προπονητές μας:
Εγκαταστάσεις
Το μεγάλο μας χαρτί όλα αυτά τα χρόνια είναι οι εγκαταστάσεις μας, που με πολύ ζήλο και μεράκι έχουμε διατηρήσει και προσπαθούμε καθημερινά για την καλύτερη διαμονή των αθλητών μας σε αυτές. Τα γήπεδα μας βρίσκονται κοντά στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη, και διαθέτουν πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς. Επίσης διαθέτουμε χώρο αναψυχής για τους κηδεμόνες και συνοδούς των παιδιών, με κυλικείο πλήρως εξοπλισμένο. Τα γραφεία μας βρίσκονται στον ίδιο χώρο, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η δημιουργία χώρου μπουτίκ του συλλόγου όπου θα μπορούν να προμηθεύονται όλοι εξοπλισμό προπόνησης και αγώνων. Τέλος, τα μεγαλύτερα και αγωνιστικά τμήματα προπονούνται στις εγκαταστάσεις της Ευκαρπίας, ώστε να ασκούνται σε μεγαλύτερο γήπεδο.

Πακέτα προσφορών
Η Ακαδημία Έσπερος Τερψιθέας έχει αφουγκραστεί τις δυσκολίες της εποχής και προσπαθεί με κάθε τρόπο να διευκολύνει και να προσεγγίζει τους ανθρώπους που επιθυμούν να βρίσκονται στον υγιή αθλητισμό. Για αυτό και φροντίζει οι τιμές του να παραμένουν χαμηλές, ενώ διαθέτει και πακέτα προσφορών για ανέργους.


ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΙΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ.
ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.
ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΜΑΣ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου